2021 Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Door de nieuwe, strengere, maatregelen, hebben we ons programma moeten aanpassen. Gelukkig komt de Sint wel nog langs. Maar we kunnen spijtig genoeg niet meer samen zitten, geen vieruurtje, niet op de schoot op de Sint.
Iedereen, die ingeschreven is, kan langs komen in zijn bubbel op het afgesproken tijdstip.

Dit jaar is het een Sint Drive-Inn

De Sint wacht ons op aan de zijkant van het Kennedypark (de poort vroeger postbehandeling of leveranciers)
Je kan oprijden langs de voorkant van het gebouw. Daar rij je de parking op richting achterkant.
Op de zijkant, juist na de groep, kan je stoppen en uitstappen om bij de Sint te gaan.Een beetje anders, maar iedereen krijgt toch zijn/haar stuk speelgoed. en de koeken voor het vieruurtje geven we mee, zodat jullie thuis toch nog een beetje kunnen nagenieten.


We zijn heel blij dat de Sint opnieuw langs komt bij ons in het Kennedypark. Vorig jaar is het niet gelukt en twee jaar geleden waren er werken in het Kennedypark waardoor we naar de Grote Sinterklaasshow in Antwepren zijn geweest.
Maar  nu kunnen we Hem eindelijk opnieuw in onze gebouwen ontvangen.


We weten dat de kleintjes eerst nog een dutje moeten doen over de middag, starten we pas om 15.00 uur.  Ruim op tijd voor het vieruurtje en voor de komst van de Sint samen met zijn twee helpers.


Om 15.15 uur is er warme chocomelk (of koffie) met sinterklaaskoeken.


Voordat de Sint zijn intrede doet, voorzien we een ‘afwachtingsprogramma’.

Dit jaar is er opnieuw, omstreeks 16.00 uur, poppenkast voor de geïnteresseerden.  We voorzien ook wat spelletjes, schminkstand, kleurplaten en …, zodat het wachten niet te lang duurt.


Rond 16.30-16.45 uur heeft de Sint beloofd om bij ons te zijn. Hij verwacht niet alleen de kindjes van onze leden, ook de kleinkinderen van de oma’s en opa’s die lid zijn van de vriendenkring zijn welkom.

Veel speelgoed kan de Sint spijtig genoeg niet mee brengen (dat is voor 6 december), maar we zijn er zeker van dat hij wel wat lekkers zal mee hebben voor al de aanwezige kinderen en misschien toch wel een klein stukje speelgoed voor alle kinderen tot 10 jaar (geboortejaar 2011).  De oudere kinderen mogen ook nog langs gaan bij de Sint, maar voor hen is er enkel wat snoep. We verwachten dat Hij rond 18.30 uur ons zal verlaten.


Ouders zijn welkom met hun kroost, maar ook grootouders mogen langs komen met de kleinkinderen. (enkel leden van de vriendenkring)


Inschrijven kan tot ten laatste 12 november en is pas definitief als we het verschuldigd bedrag hebben ontvangen. Na deze datum kunnen we geen inschrijvingen meer toelaten.

De Sint kan enkel het speelgoed geven aan de kindjes die ingeschreven en aanwezig zijn op zijn feest in het Kennedypark.

   

Vergeet zeker niet tijdig in te schrijven, we zouden niet graag enkele kinderen moeten ontgoochelen. 


Gelieve een of meer interessante weetjes van de kindjes meegeven bij de inschrijving.

De Sint weet veel, maar ook niet alles.

Zondag 21 november

Van 15.00 tot 19.00 uur

President Kennedypark

Kortrijk

Deelnameprijs:

€ 10.00 per persoon boven de 10 jaar

(€ 15,00 voor niet-leden)


Betalen via overschrijving op: vriendenkring leie/schelde

BE29 7380 1635 8464

KREDBEBB


Graag in mededeling Sintfeest + naam Fluviuscollega

Inschrijven: 

Via mail naar sint@leieschelde.be


Naam + geboortedatum van de kindjes die langs gaan bij de Sint.


Ook graag de naam van de kinderen die geboren zijn voor 2011, maar ook nog eens tot bij de Sint zullen gaan.