Lidgeld

Lidgeld

Voor 2020 mag er voorlopig gewacht worden om het lidgeld te betalen.
Momenteel wachten we af wat we zullen ontvangen aan patronale bijdrage. Afhankelijk daarvan zullen we bepalen hoeveel het lidgeld zal bedragen. We verwachten uitsluitsel eind januari


---------------------------------------


Vanaf oktober-november van het jaar beginnen we te denken aan het nieuwe jaar. Nog een paar activiteiten en het huidige werkjaar is afgelopen. Dan begint het bij ons reeds te kriebelen om het nieuwe jaarprogramma op te maken. Nieuwe ideeen, andere activiteiten, leuke zaken om te doen, en nog zo veel meer. Nieuw programma brengt ook ons bij de start van een nieuw werkjaar. En dan denken we ook aan het lidgeld. We hebben nu éénmaal centen nodig om een fijn, betaalbaar, programma op te stellen.


We zorgen er voor dat het zeker de moeite is om lid te worden, dat het goed besteed geld is op het einde van het jaar.  Voor al de activiteiten is de deelname prijs voor de leden, en de inwonende familieleden zeer democratisch.

 

Voor de uitstappen met een bus hanteren we het principe dat minimum de bus door de vriendenkring wordt betaald. Als je de kostprijs van een bus kent, weet je dat dit al een grote tegemoetkoming is (min. € 10.00 per deelnemer). Als er geen bus moet ingeschakeld worden, komen we tussen in de andere kosten (dranken & maaltijden/hapjes).

Spijtig genoeg kunnen we niet alles gratis geven, want organiseren kost nu eenmaal veel geld.

 

Met die reden zijn we ook heel dankbaar dat de directie van Eandis ook, financieel, de vriendenkring afdelingen blijft steunen. Oprecht bedankt hiervoor.

 

Om van deze steun te kunnen genieten moeten we zo vroeg mogelijk op het jaar onze ledenlijsten doorgeven. Per aangesloten lid krijgen we dan een patronale bijdrage. Dus voor iemand die pas laat lid wordt krijgen we geen extra centen. Met deze reden vragen wij om zo vroeg mogelijk lid te worden. Om die reden zien wij ons verplicht om de collega's die pas lid worden na juni een extra bijdrage te vragen.  Dus aarzel niet en betaal direct is de boodschap.

 

Nieuwe collega's kunnen in het lopende kalenderjaar gratis lid worden.

Stuur een mail met uw gegevens naar lid@leieschelde.be.

 

We zijn wel de vriendenkring Eandis afdeling Leie/Schelde, maar onze afdeling is meer dan het infragebied Leie/Schelde.  Iedere werknemer of gepensioneerde medewerker van Eandis kan lid worden van onze afdeling. Collega's die te werk gesteld zijn in een ander infragebied, medewerkers van de centrale diensten (IT, DOC, BIS,....), zijn zeker welkom in onze vriendenkringfamilie.

Indien gewenst mag men gerust lid worden van twee of meer afdelingen (voor info over de andere afdelingen, blader gerust eens door de sites van de collega's, de links kan je hier terugvinden links)

 

Hoe kan je nu lid worden:

€ 25.00 storten op de vriendenkring rekenen (graag ten laatste tegen eind februari)

Vriendenkring Leie/Schelde

BE29 7380 1635 8464KREDBEBB

 

Gelieve in mededeling te plaatsen: Lidgeld + Naam Fluvius werknemer

 

Men mag uiteraard ook € 25.00 afgeven aan een bestuurslid, maar we verkiezen een overschrijving.

 

Om ons bestand up-to-date te houden en om u op de hoogte te kunnen houden vragen we om uw overschrijving te bevestigen door een mail te sturen naar info@leieschelde.be met uw correcte adresgegevens + emailadres

 

Bedankt


De vriendenkring is altijd te contacteren via mail naar info@leieschelde.be

 

of

via reactie op onze facebookpagina.

Laat gerust iets na, deel uw foto's, ....

De activiteiten van de vriendenkring zijn voorbehouden voor het personeel van Fluvius (aktieven en gepensioneerden) en de gezinsleden.

De vriendenkring heeft ook een besloten groep op facebook (enkel Fluvius collega's krijgen toegang).


Klik op het logo van Facebook

Ben je nog geen lid van de groep, vraag gerust uw lidmaatschap aan.