2024 Jaarprogramma

Programma 2024

Zomerlooi

Zaterdag 29 juni 2024 | Kennedypark Kortrijk | 11 tot 18 uur

De Fluvius-site in Kortrijk wordt je eerste vakantiebestemming van het jaar. Met lekker eten en drinken, de nodige animatie en de juiste sfeer ben je meteen gelanceerd voor de rest van de zomer.

Deelname: 30 euro per persoon, 15 euro voor kinderen met geboortejaar van 2012 tot 2017 en gratis voor kinderen van na 2017

Daguitstap Reims

Zaterdag 28 september 2024 | vertrek om 6 uur

Met de liefhebbers van Franse schuimwijn trekken we een dagje naar het bruisende hart van de Champagne-streek om er iets op te steken over het productieproces van de wijn en te genieten van een mooie wandeling, mekaars gezelschap en natuurlijk van de smakelijke bubbels.

Deelname: 70 euro voor leden, 95 euro voor niet-leden

Maximaal 50 deelnemers

Garnaalvissen

Zaterdag 5 oktober 2024 | Oostende

Trotseer mee de Oostendse zee op jacht naar het lekkerste wat onze kust te bieden heeft en proef de zee, de wind en natuurlijk de heerlijke noordzeegarnaal.

Deelname: 75 euro per persoon

Maximaal 12 deelnemers, enkel volwassenen

Spinning

Donderdag 24 oktober 2024 

Heb je soms het gevoel dat je ter plaatse aan het fietsen bent? Dan zit je alvast in de juiste mindset om te spinnen!

Curling

Donderdag 7 november 2024 | De Piste Kortrijk

Petanque, maar dan schuivend op het ijs. Dat is curling heel eenvoudig uitgelegd. Ontdek zelf hoe moeilijk het is om jouw stenen schijven het dichtst bij je doel te glijden en de wedstrijd te winnen. 

Sinterklaasfeest

Zondag 24 november 2024 | Kennedypark Kortrijk

Ook dit jaar rijdt de Sint ons huisje niet voorbij en trakteert hij de Fluvius-kinderen en kleinkinderen op een mooi geschenk.

Winterlooi

Zaterdag 30 november 2024

Het Sint-Elooisfeest, maar dan in een nieuw jasje. Hoe het nieuwe eindejaarsfestijn eruitziet, dat mag je helemaal zelf helpen bepalen. Deel daarom jouw visie voor een ideale Winterlooi via onze online enquête.

Aperitiefwandeling

Vrijdag 13 december

- later meer -

Dit heb je (misschien) gemist

Nieuwjaarsreceptie

Donderdag 25 januari 2024 | Kennedypark Kortrijk | van 16 tot 20 uur

Naar jaarlijkse gewoonte stellen we op onze nieuwjaarsreceptie op feestelijke wijze het gloednieuwe jaarprogramma aan je voor. Op het Kennedypark in Kortrijk doen we, vergezeld van een hapje en een drankje, alle nieuwe activiteiten van 2024 voor je uit de doeken.

Indoor skiën en snowboard

Donderdag 8 februari 2024 | Ice Mountain Komen | vanaf 18 uur

Wintersportliefhebbers worden op hun wenken bediend. Begin februari glij je ongeveer anderhalf uur naar hartelust de Ice Mountain in Komen af op ski's of snowboard. En achteraf is er natuurlijk tijd voor après-ski.

Dartstoernooi

Februari tot september | waar je maar wilt | wanneer je maar wilt

Je ziet het almaar vaker op tv en misschien gooide je zelf al eens een pijltje, maar hoe goed ben jij nu echt in darts? Kom het te weten in een losse competitie met je collega's.

Deelnemers loten we in poules van drie personen die per maand onderling tegen mekaar uitkomen. Hoe, waar en wanneer? Dat bepalen jij en je tegenstander volledig zelf. De punten die je verzamelt door legs te winnen (of extra's door 180 te gooien), bepalen tegen wie je uitkomt in de grote finale in het najaar.

Pizza-middag

Donderdag 22 februari 2024 | Kennedypark Kortrijk | tijdens de middagpauze

Fluvius op zijn Italiaans ... Klinkt smakelijk, of niet? De dagschotels en broodjes in de refter ruimen voor één keer baan voor een lekkere pizza. Komt het water je al in de mond?

Duikinitiatie

Maandag, dinsdag of vrijdag | Lago Zwevegem | 20 tot 21 uur

Maak je borst maar nat voor een uurtje onderwaterpret met duikpak en -apparatuur. Beginnen doe je in kleine groepjes van vier en op geringe diepte. Maar voor je 't weet, ben je klaar voor de duiktank van 15 meter diep die we in het najaar trotseren met de echte durvers (en bij voldoende interesse). Ga jij de uitdaging aan?

Karting en Kartbike

Woensdag 27 maart 2024 | Kortrijk | 17.15 uur (karting) of 18.45 uur (kartbike)

Wie snelheid kan combineren met stuurvaardigheid, laat alle collega's in het stof bijten op het circuit van Worldkarts aan de Spinnerijkaai. Voor het karten zelf voorzien we een mini-grandprix van tweemaal 12 minuten (kwalificatierit en wedstrijd). De tweewielers houden het op een enkele race van 12 minuten. 


Dropping & wandeling

Zondag 14 april 2024 | Zwevegem | 14 uur

Ga mee op een uitgestippelde wandeling van 5 of 10 kilometer of zoek je eigen weg naar het eindpunt over (minstens) 10 kilometer. Uiteraard zorgen we ervoor dat vermoeide stappers op tijd en stond kunnen herbronnen met een hapje en een drankje

Deelname: 10 euro per persoon (incl. tussenstop, braadworst & 2 consumpties achteraf)

AbEanSa

Donderdag 25 april 2024 | Gent

Dit jaar brengen we een bezoek aan de productielijnen van Volvo Trucks in Gent en ontdekken er hoe een vrachtwagen wordt gemaakt. Daarna zetten we koers naar het Museum voor Schone Kunsten in de Gentse binnenstad voor een deugddoende lunch en natuurlijk een bezoek aan al het moois dat er te zien valt.

Deelname: 80 euro voor leden, 100 euro voor niet-leden

Padel-initiatie

Donderdag 16 mei 2024 | Garrincha Heule

Heb je de padel-microbe al te pakken of ben je benieuwd naar waar al die heisa rond is? Met zowel beginners al geoefende spelers trekken we het veld op. De beginners leren we de basisprincipes terwijl meer getrainde spelers elkaar bekampen in een vriendschappelijk toernooitje.

Deelname: 15 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden 

Tweede Pizza-middag

Donderdag 23 mei 2024 | Kennedypark Kortrijk | tijdens de middagpauze

Door van het succes van de eerste pizza-middag in februari, gaan we in mei gewoon nóg eens de Italiaanse toer op. Bravo! Fluvissimo!

Deelname: 9 euro per persoon

Fietstweedaagse

24 en 25 mei 2024

We trotseren met ons Fluvius-peloton de strakke polderwind tijdens een sportief fietsweekend. We starten 's morgens in Kortrijk om op een gezapig tempo en in etappes van ongeveer tweemaal 50 kilometer koers te zetten naar de kust. 's Avonds blazen we uit op hotel met inbegrepen avondmaal en ontbijt. Op zaterdag malen we opnieuw tweemaal 50 kilometer met een tussenstop in In De Vrede in West-Vleteren, waar de liefhebbers van het lekkere trappistenbier kunnen proeven.

Het is zeker niet de bedoeling om van deze tweedaagse een tijdrit te maken. We mikken eerder op een goed samenhangend peloton dan op snelheid. Waar nodig houden we een rustpauze. Je hoeft als minder geoefende wielerliefhebber dus zeker niet bang te zijn het wiel te moeten lossen.

Maximaal 20 inschrijvingen | bagagetransport via de volgwagen
Inschrijven vóór 5 maart

Betalingen


Je inschrijving is pas geldig wanneer je je inschrijving hebt doorgestuurd én je betaling is ontvangen. Alle betalingen, ongeacht de activiteit, gebeuren op onderstaande rekening:

Vriendenkring Leie-Schelde

BE29 7380 1635 8464

KREDBEBB

Inwonende gezinsleden betalen dezelfde prijs als het lid zelf. Alle activiteiten zijn voorbehouden voor (ex-)werknemers van Fluvius en hun familie, tenzij anders vermeld.


Wat bij annulering?


Bij laattijdige afzegging (lees: na de uiterste inschrijvingsdatum) van een gemaakte inschrijving, kunnen we niet altijd een terugebetaling garanderen. Dat komt omdat we voor deze inschrijving zelf al uitgaven hebben verricht die we niet meer kunnen recupereren. In zulke gevallen raden we een een vervanger voor je inschrijving te zoeken, zodat zowel jij als onze organisatie geen verlies lijden. We danken je alvast voor je begrip.


unsplash