2020 Battle Kart

Battle Kart

Donderdag 20 februari 2020

18.30 uur

Battle Kart

Valemprezstraat 20, 
Dottenijs-Moeskroen

Site Battle Kart
Route

Wie heeft er nog nooit gedroomd om in zijn favoriete videogame te duiken?
Om zich fysiek te verplaatsen in een virtuele wereld en gebruik maken van de kansen die hij biedt? BattleKart maakt deze droom waar, door je onder te dompelen in een virtuele omgeving.

Maak je klaar om je vrienden uit te dagen zoals nooit tevoren. Strijd met je vrienden op verschillende pistes en spelmodes vol wapens en bonussen!

Battelkart is een innovatieve vorm van recreatie die de reële wereld combineert met augmented reality. Aan boord van je kart word je in een geprojecteerde virtuele omgeving ondergedompeld en je racet net als in een videogame. De voertuigen rijden en bieden je reële sensaties terwijl die interageren met de virtuele elementen van het decor en de tegenstanders. Zowel met je familie als onder vrienden of collega's, BattleKart garandeert je een unieke en meeslepende ervaring die uw teamspirit en competitiviteit zullen ontwaken.

Toegankelijk voor kinderen vanaf 1,45m en 14 jaar oud (behalve toestemming van de ouders).

Met BattleKart speel je geen videogames, maar IN het videospel!

BattleKart is de essentie van videogames, augmented reality en elektrisch karten, samengebracht om je nieuwe sensaties te geven met vrienden, familie of collega's! Het is vooral een van de grootste bioscoopschermen ter wereld (twee circuits en spelmodi van 2.000 m2) waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren en waarop je echt met volle kracht beweegt in een elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de set, de bonussen en de andere coureurs.

Het is niet alleen een virtual reality headset.
Het is geen racesimulator.
Dit is geen videospel waarin je speelt zonder je op een groot scherm te bewegen.
Het is geen kartrace zoals alle andere.

Verzamel de bonussen door te rollen op de virtuele dozen die het circuit bezoedelen, laat een plas olie (ook virtueel) achter je en vermijd die van de andere concurrenten, vertragen je tegenstanders met het machinegeweer, raketten.... En tijdens het rijden, vermijd kogels en snijd het circuit niet af: je zou worden geremd in uw vooruitgang in de richting van de eindoverwinning!
Het BattleKart complex (Moeskroen) verwelkomt u in een ruimte van 5000m², met 2 banen van 2000m2, met de mogelijkheid om tegelijkertijd 12 karts te spelen op elk van deze banen. Onze verhoogde centrale bar biedt de toeschouwers een adembenemend uitzicht op de spelen die op elk van deze twee sporen worden gespeeld.

Deelnameprijs:


€ 30,00 per persoon voor de leden

€ 36,00 voor niet-leden


Inbegrepen:

Classic XL Formula
30' rijden


Inschrijven kan tot 16 februari.