2018 AbEanSa Kortrijk

AbEanSa

  AZ Groeninge

  Barco

Voor onze eerste uitstap van dit jaar blijven wij in onze vertrouwde omgeving van het Kennedypark in Kortrijk en starten wij om 13.30 uur..


We starten met een bezoek aan het Algemeen Ziekenhuis Groeninge.

Vanuit het Kennedypark gaan we te voet naar het Meetingcenter Notenhof (naast het ziekenhuis), waar we verwacht worden om 14 uur.

We verzamelen om 13.40 uur aan de hoofdingang van het Kennedypark (kant Leiedal).


Je krijgt een rondleiding door de nieuwe vleugels met onder andere uitleg over onze spoedopname, hoe de kamers eruit zien maar ook een blik achter de schermen: hoe we operatie-instrumenten steriliseren, hoe de kledij-automaat werkt etc.


Het bezoek aan AZ Groeninge duurt een kleie drie uur.

Er wordt aangeraden om gemakkelijke stapschoenen aan te doen

Neem zo weinig mogelijk materiaal mee. AZ Groeninge beschikt niet over een ruimte waar de persoonlijke spullen kunnen achtergelaten worden tijdens de rondleiding.


Na het 'ziekenhuisbezoek' wandelen wij terug naar de auto, waar wij via carpooling de rit naar Barco aanvatten. Routebeschrijving beschikbaar voor de chauffeurs.

Daar worden wij verwacht rond 17.00 uur. Het bezoek, onder deskundige begeleiding, duurt ongeveer anderhalf uur.


De futuristische One Campus van Barco, waarbij de activiteiten op één campus gecentraliseerd werden, mag terecht een landmark genoemd worden in Kortrijk. Het is voor de technologiereus het grootste facilitair project in haar bestaansgeschiedenis. Het nieuw kantoorgebouw, The Circle, speelt in op de toekomstige noden. Het creëert een gevoel van samenhorigheid en stimuleert samenwerking.  Het heeft bovendien een E-peil van E50 en werd volgens de formule van het bouwteam gerealiseerd.  Het project vormde uiteraard ook een uitdaging op het vlak van change management

.

Na het bezoek gaan wij terug richting Eandis.


Daar zorgt Mieke voor een lekkere koude schotel met frietjes. Een aperitiefje en een glaasje wijn of andere drank worden voorzien door de Vriendenkring.


We sluiten af rond 22.00 uurDonderdag 17 mei

Vanaf 13.40 uur

14,00 uur: AZ Groeninge

17.00 uur: Barco

19.00 uur: avondmaal

Kortrijk,

- President Kennedypark 12

- President Kennedylaan 4

- Beneluxpark 21

Deelnameprijs:


€ 35,00 voor de leden

€ 60,00 voor niet leden


Betalen via overschrijving op: vriendenkring leie/schelde

BE29 7380 1635 8464

KREDBEBB