Fluvius Goede Doelen

Vriendenkring Kortrijk - Leie/Schelde

Fluvius Goede Doelen is een dienst binnen ons bedrijf die alles ivm goede doelen (bv steun aan de voedselbank, deelname aan acties, ...) groepeert en kenbaar maakt aan de collega's.


De vriendenkring steunt deze acties en zorgt mee voor meer bekendheid van deze dienst, en van alle acties in het bijzonder.


Heb je vragen, wens je deel te nemen, aarzel zeker niet om ons te contacteren.


Fluvius Goede Doelen
De Vaart, Vaartstraat 79, Kortrijk

 

Wat doet de Vaart: verstrekken van voedselhulp aan personen en gezinnen met financiƫle beperkingen in de regio Kortrijk. Daarnaast streeft de organisatie ernaar zijn "klanten", daar waar mogelijk, te begeleiden en/of op de goede weg te helpen voor andere noden. Naar jongeren toe wil De Vaart een sensibiliserende rol spelen door hen te confronteren met de aspecten van armoede.

De Vaart heeft enkele kleine aanpassingswerken die dringend moeten uitgevoerd worden in hun gebouw.


De grootste nood op het moment is het plaatsen van de noodverlichting. We zoeken enkele leden (of partners) die op een zaterdag wat tijd (max. enkele uren) kunnen vrij maken. Betreft het plaatsen van kabels vanuit zekering kast naar de verschillende noodverlichtingen


Wij zoeken enkele vrijwilligers die willen meehelpen om dit te realiseren. Heb je goesting, laat het ons weten via mail naar goeddoel@leieschelde.be


Alvast bedankt.

De vriendenkring is altijd te contacteren via mail naar info@leieschelde.be

 

of

via reactie op onze facebookpagina.

Laat gerust iets na, deel uw foto's, ....

De vriendenkring heeft ook een besloten groep op facebook (enkel Fluvius collega's krijgen toegang).


Klik op het logo van Facebook

Ben je nog geen lid van de groep, vraag gerust uw lidmaatschap aan.